Till 4 personer...
600 gr fiskfärs
500 gr potatis
1 burk grillad paprika(ca 300 gr)¨
2 avokado
saft från 1 citron
100 gr fetaost
lime o/e citronklyftor
2 krukor ruccolasallad(eller annan sallad för oss som inte är så förtjusta i just ruccola)
Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten
Häll av oljan från paprikan och spara den
Skär paprikan i grova bitar
Gröp ur avokadon och skär även den i grova bitar.
Blanda paprika och avokado med ½ dl av paprikaoljan och citronsaft.
Smula ned fetaosten
Smaka av med salt och peppar.
Halvera potatisarna och vänd ned i salladen.
Salta och peppra fiskfärsen och forma biffarna (4st)
Pensl dem med paprikaolja
Grilla eller stek dem.
Fördela sallad på tallrikarna.
Lägg på fisken.
Strö över salladen.
Lycka till !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar