onsdag 17 augusti 2011

Ägg Royal

Finfin till buffébord eller som egen rätt! Lyx!

6 ägg
3 äggulor
4 dl mjölk
½ dl vispgrädde
Vitpeppar
Salt
1 dl dill, finhackad
4 skivor färskrökt lax

Vispa samman ägg, grädde och mjölk. Krydda
Slå äggstanningen i en smord form.
Täck med folie.
Grädda i vattenbad i 175 grader i ugn eller ovanpå spisen.
Vattnet får bara sjuda!
Äggstanningen är färdig när den stelnat, ca 30 minuter.
Låt den kallna i formen.
Stjälp upp på ett fat(eller servera i formen om den är snygg :-) (Lite enklare)
Strö på dillen.
Skär strimlor av laxen och gör små rosor att dekorera med.

Krydda med liite vitpeppar över!

NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar