8 personer
8 kycklingfileer
8 soltorkade tomater i olja
100 gram mozarella
12 skivor kallrökt skinka, delas på mitten
2 msk margarin
salt och peppar
INGEFÄRSSÅS
2 dl lätt creme fraiche
1 dl turkisk youghurt
2 msk riven färsk ingefära
2 vitlöksklyftor
1 tsk pressad lime
salt och peppar
Dela kycklingfileerna i tre avlånga bitar vardera
Skär en ficka i varje del
Skär tomaterna och mozarellan i bitar och fyll kycklingen med
Vira en halv skiva skinka runt varje fylld kyckling
Fäst med tandpetare
Stek kycklingen i het panna
Salta och peppra
Lägg kycklingen i en ugnfast form och efterstek i 225 grader i 15-20 minuter.
Blanda creme fraiche, youghurten, ingefära, vitlök, lime, salt och peppar till en sås som serveras till den färdiga kycklingen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar